RESTAURANT PIZZERIA LA GROTTA

RESTAURANT PIZZERIA LA GROTTA Heerlijk Italiaans!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 491 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Restaurant Pizzeria La Grotta. Meer weten? Ontdek meer

3 jul 2022 om 20:45 Prima
26 jun 2022 om 20:10 Super goede en lekkere pizza’s en heel snel geleverd en dat op een zondagavond! Super
19 jun 2022 om 18:55 Super lekkere calzone snelle bezorging .was nog heerlijk warm zeer tevreden
18 jun 2022 om 22:44 Nooit m’n pizza ontvangen. Bezorger geeft aan geleverd te hebben maar ik heb niks. Restaurant gaf aan dat ik maar contact moest opnemen met thuisbezorgd. Slechte service.
12 jun 2022 om 22:27 Cold and chewy
4 jun 2022 om 22:04 Heerlijke pasta. Snel bezorgd
30 apr 2022 om 18:32 Zoals altijd heerlijk eten en snel bezorgd. Topper en een aanrader.
24 apr 2022 om 20:53 45 min te laat! Pizza’s waren heel hard de korst leek wel beton en er zaten weinig tot geen ingrediënten op! En dan heb je voor 70 euro pizza’s
23 apr 2022 om 19:35 In heel Medemblik is er geen goeie pizza meer te krijgen! Pizza shoarma zo slap als het maar kan, knoflooksaus kon je drinken en de shoarma? Die moest ik toch echt zoeken met een vergrootglas. De kinderpizza van mijn dochter was oké. Bezorgingoptijd
18 apr 2022 om 19:53 Mine pizza’s looked like a shit. It was terrible. I ordered extra olives, and there was a 10olives only on one slice of pizza. Somebody must have been really drunk. Thank you very much and never ever again. .!..
18 apr 2022 om 19:33 Bezorging keurig op tijd. Eten was lekker
3 apr 2022 om 19:13 Snel bezorgd, weer pizza die veel te kort is gebakken. Natte rauwe pizza. Helaas niet de eerste keer.